چند نوع برنج وجود دارد؟

علی اصغر علی اصغر
28 بازدید

برنج یکی از غلات مهم در برنامه غذایی است. می‌توان گفت بیش از نصف جمعیت جهان روزانه حداقل یک وعده غذایی برنج را مصرف می‌کنند. به همین دلیل طیف گسترده‌ای از انواع برنج‌ها وجود دارد. 

انواع برنج ایرانی

برنج ایرانی یکی از مهم ترین گزینه‌ها در وعده غذایی است و اکثر ایرانی‌ها در روز حداقل یه وعده برنج می‌خورند. بنابراین شناخت نوع برنجی که آن را تهیه می کنید، بسیار مهم است.

در ایران به علت گستردگی سرزمین و حاصلخیزی خاک به خصوص در مناطق شمالی گونه های بسیار زیادی برنج کشت می‌شود که می‌توان آن ها را در چهار دسته اصلی تقسیم بندی نمود. طارم، صدری، گرد و پرمحصول.

در جدول زیر برنج هایی که در این چهار دسته قرار می گیرند را خواهیم گفت.

طارمموسی طارم، طارم دیلمانی، طارم رشتی، اهلمی طارم، طارم امیری، رشتی سرد، سنگ طارم، سنگ جو، طارم محلی
صدریصدری سالاری، صدری حسن سرایی، صدری دم سیاه، صدری دم سفید، صدری دم سرخ، صدری علی کاظمی، صدری شاه پسند، صدری هاشمی
گردحسنی، بینام، عنبربو، چمپا بودار، غریب، محمدی، قشنگه، گرده، قصرالدشتی
پرمحصولخزر، فجر، ندا، سپیدرود، هراز، آمل ۳، ساحل، شفق، کادوس، دشت، زاینده رود، کوهرنگ، یاسوج۱، سازندگی، آمل ۲، هیبرید، شیرودی، چرام ۳، نعمت

تعداد برنج‌های ایرانی که بالا نام برده شد، کار را برای تشخیص کیفیت و درصد خلوص برنج در حالت خام بسیار سخت می‌کند و این کار نیاز به کارشناس برنج که سال‌ها در این عرصه تجربه کسب کرده است دارد.

ویدئو تبلیغ اینستاگرام پلادونه

دسته بندی آموزشی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

23+ محصولات
10+ مطالب وبلاگ

درگاه پرداخت ما

درگاه بانک پاسارگاد

خرید با کارت عضو شتاب

نمادهای پرداخت

نمادهای ما

logo-samandehi
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت